Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fotoclub richt expositie in bij ’t Olde Staduus

Geplaatst op: 2 november 2022

In samenwerking met Kunstgilde Genemuiden heeft de plaatselijke fotoclub een expositie ingericht in ’t Olde Staduus te Genemuiden. Onder de titel ‘Spelen met licht’ is deze expositie 12 weken lang te bezichtigen. Na 6 weken wordt het fotowerk weer vervangen om zoveel mogelijk werken te kunnen laten zien aan de bezoekers.

Het bestuur van de fotoclub is meer dan tevreden over deze expositie: “Wij zijn als fotoclub heel blij met deze uitnodiging en zijn enthousiast om onze werken te presenteren. Fotoclub Genemuiden is een kleine actieve vereniging die veel onderneemt en alle facetten in de fotografie uitprobeert. De club bestaat al meer dan 30 jaar en wij geven ook cursussen en workshops. Ook hebben we een eigen studio in ‘de Rank’ en mogen 4 keer per jaar exposeren bij Fytac. Voor elke expositie kiezen we een thema. De expositie in het voormalige gemeentehuis heeft als thema ‘’Spelen met licht’. De expositie is te zien vanaf donderdag 3 november.”

Het Kunstgilde is overigens ook overeengekomen dat men voortaan continu zorgt voor een expositie in ’t Olde Staduus. De agenda voor 2023 is al goed gevuld.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500