Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmzangavond Stéphanos

Geplaatst op: 2 november 2022

Op D.V. 26 november zal weer de jaarlijkse Psalmzangavond voor stichting Stéphanos gehouden worden in de Stephanuskerk in Hasselt. Deze avond begin om 19:30 uur, de deuren zijn geopend vanaf 19:00 uur. Algehele leiding is in handen van ds. A. Verschuure.

Jan Grootenboer bespeelt het orgel en Maurice van Dijk levert met 28 leerlingen muzikale omlijsting op de trompet. De psalmen zijn gekozen rond het thema ‘Een Vader der wezen’. Een aantal psalmen wordt met bovenstem gezongen. De toegang is gratis. Er zal een collecte gehouden worden t.b.v. stichting Stéphanos. Sinds 2019 is deze prachtige Psalmzangavond niet meer gehouden. Daarom dit keer in het bijzonder jong en oud weer van harte welkom!

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500