Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmzang in Bovenkerk met ds. Verschuure

Geplaatst op: 9 november 2022

In de Bovenkerk van Kampen wordt 19 november een Psalmzangavond gehouden. Deze avond begint om 19:30 uur, de kerk is open vanaf 19:00 uur. De leiding deze avond is in handen van ds. A. Verschuure.

Het orgel zal deze avond worden bespeelt door Huig van der Knijff. De toegang deze avond is gratis, wel is er een collect. Deze zal worden gehouden voor deputaatschap Bijzondere Noden, met specifieke bestemming Hulp Irak.

Hulp Irak is een werkgroep uit Kampen die vanaf eind 2014 inzamelingen coördineert van met name kleding, die wordt uitgedeeld in vluchtelingenkampen in Irak. Onlangs is het 60e transport aangekomen en verspreidt in Irak. Kijk voor meer info op www.hulpirak.nl. Allen van harte welkom.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500