Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Speciale app voor plannen met Tag & Greente

Geplaatst op: 9 november 2022

De eerste informatiebijeenkomsten over de Wijkuitvoeringsplannen (WUP) zijn druk bezocht. In die plannen staat straks hoe en wanneer wijken van het aardgas afgaan. De gemeente maakt de plannen samen met inwoners. Voor bewoners die op de hoogte willen blijven, is een speciale app ontwikkeld.

Gemeente Zwartewaterland maakt eerst Wijkuitvoeringsplannen voor de wijken Tag en Greente (Genemuiden) en Om de Weede en Dedemsvaart-Zuid (Hasselt). De eerste fase bestaat vooral uit gesprekken voeren met wijkbewoners en informatie verzamelen. Daarna volgt een plan voor de energietransitie van de wijken.

De gemeente houdt bewoners onder meer op de hoogte via de WUP-app. Door het downloaden van deze app blijven bewoners bij over de voortgang. Ook kunnen ze actief meedenken of direct vragen stellen. Dat kan via Apple Store of Google Store.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500