Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider koren houden inloopconcert tijdens Winterfair

Geplaatst op: 11 november 2022

De Winterfair van 2 december wordt muzikaal omlijst met muziek van christelijke koren. In de Hervormde Kerk zijn het Living Water, Vox Laude en het mannenkoor Stereo te horen.

De Winterfair wordt gehouden op initiatief van de GOV. In het centrum staan tientallen kramen en alle ondernemers zetten die avond hun deur open. “Genemuiden is die dag tussen 17:00 en 21:00 uur in wintersferen. Er is entertainment en voor de liefhebbers dus volop gelegenheid om te genieten van de lokale koren”, vertelt Anneke van Dijk namens de GOV.

Om 18:30 uur begint het programma van Living Water, gevolgd door een uur muziek van Vox Laude. De avond wordt om 20:30 uur afgesloten door Stereo. “Het zijn inloopconcerten, wat wil zeggen dat je mag komen en gaan wanneer je wil. Daarnaast is er koffie met wat lekkers verkrijgbaar voor de bezoekers van de fair en het concert”, zegt Van Dijk. “Door een ruim aanbod aan kramen en (muzikale) activiteiten te organiseren, hopen we zoveel mogelijk mensen naar de Winterfair te trekken. Het is een sfeervol en gezellig begin van de feestelijke decembermaand waarbij ontmoeting centraal staat”, besluit het bestuur van de GOV.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500