Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vacature: allround meubelstoffeerder

Geplaatst op: 11 november 2022

(Adv.) Heb je aandacht voor de kleinste details? Houd je van een afwisselende baan en ben je ook nog eens heel handig? Dan is Stoffeerderij Calypso te Steenwijk op zoek naar jou!

Per direct zijn wij op zoek naar een allround meubelstoffeerder die met passie en plezier maatwerk levert. Je zal voornamelijk werkzaamheden verrichten in het stofferen, onderwerk en het op maat maken van schuim. Beheers je de technieken achter het naaimachine ook, dan zullen we deze ervaring ook zeker in gaan zetten.

Het bedrijf

Wij zijn een stoffeerderij dat zich met de tijd mee ontwikkeld. De vestiging Steenwijk is vooral actief in de stoffering van projecten en boten. Van sloep tot superjacht, van restaurant tot hotel, met ons team zorgen wij elke keer weer voor topkwaliteit. Wij meten alles digitaal in, waarna wij het op de computer volledig uitwerken. Onze CNC machine snijdt vervolgens de stof op de millimeter nauwkeurig. Ook het schuim voor de projecten wordt met behulp van een lintmes met precisie op maat gemaakt. Ondanks dat stofferen echt handwerk is, zorgen wij met onze machines ervoor dat wij nog nauwkeuriger en een constantere kwaliteit kunnen leveren.

Wij zoeken iemand die:

– Zorg kan dragen voor de voorbereidingen van het werk

– Zelfstandig kan werken

– Kan schakelen in de verschillende projecten

– Inzicht heeft in zowel het stoffeerwerk en het onderwerk

– Diploma niet vereist

Wij bieden:

– Een uitdagende en afwisselende baan

– Een verantwoordelijke baan, waarin je vaak zelfstandig aan het werk bent

– Een collegiale/informele werksfeer

– Als meubelstoffeerder ben je verantwoordelijk voor alle werkzaamheden die behoren bij het onderwerk en stofferen.

Soort dienstverband: in overleg partime/fulltime. Bij goed functioneren uitgroei tot vast contract.

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dé online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500