Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Landbouwminister Adema komt naar Zwartewaterland

Geplaatst op: 17 november 2022

Landbouwminister Adema zal volgende week de gemeente Zwartewaterland bezoeken. Op woensdag 23 november maakt hij onderdeel uit van de debat- en informatieavond die wordt gehouden bij Weidevol in Zwartsluis. De avond is een initiatief van Agractie.

De avond van ‘Agractie on tour’ is er op gericht om verhalen op te halen van boeren en in debat te treden over de huidige ontwikkelingen. Ook lokale en regionale politici worden uitgenodigd door Agractie-voorman Bart Kemp. Daarnaast geeft Irene van der Marel (BBB) een presentatie over stikstof.

De organisatie vraagt belangstellenden zich vooraf digitaal aan te melden. De avond begint om 20:00 uur.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500