Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sluiting winkel betekent niet het einde van d’Olde Stempel

Geplaatst op: 17 november 2022

Helma Last sluit de deuren van d’Olde Stempel. De cadeauwinkel aan de Langestraat is 10 december voor de laatste keer geopend. “Op 19 november hoop ik 47 te worden en ik geef mezelf maar een cadeautje: rust”, concludeert de onderneemster.

“Het ging niet per definitie slecht met de zaak, want de zaken trokken weer aan na de coronaperiode. Maar helaas zit ik met mijn gezondheid. Die wil ik beter op peil hebben, maar daar kom ik niet aan toe. Sinds ik op de nieuwe locatie zit, moest ik er stevig aan trekken en dat vroeg enorm veel energie”, zegt Helma in een videoboodschap op Facebook.

Dat de winkel nu stopt, betekent niet het einde van d’Olde Stempel. “Ik ga wel door op markten en fairs”, onthult Last. “Ondertussen wil ik een jaar rustig aan gaan doen en nadenken over de mogelijkheden die er zijn. De gezondheid staat nu voorop.”

Tot 10 december is de winkel nog open van donderdag tot en met zaterdag. “Mogelijk dat ik in november en december, rond de feestdagen, nog enkele keren open ga. Maar daarover later meer”, besluit de onderneemster.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500