Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vogellust maakt zich op voor tentoonstelling

Geplaatst op: 20 november 2022

Na een aantal jaren van absentie wegens corona richt Vogellust D’Overtoom weer in voor een aantrekkelijk vogelshow. Vogels vanuit allerlei exotische oorden zullen worden geshowd en vrijwel alle contingenten zoals: Azie, Australie. Afrika en Zuid-Amerika zijn vertegenwoordigd.

De show staat in de regio bekend om  zijn  fraaie en decoratieve aankleding waar bijna 250 vogels worden tentoongesteld. Hovenier Johan van Dijk stelt daarbij een deel van zijn assortiment  planten en overig groen beschikbaar om zo een natuurlijk habitat te creëren. Voor de kwekers zelf is het spannendste moment uiteraard de bekendmaking van de mooiste gekweekte vogel, waaraan de uitreiking van  het Bondskruis is verbonden.

Op donderdagavond 24 november tijdens de formele opening zal de officiële winnaar bekend worden gemaakt, waarna de show voor het publiek wordt geopend. Zaterdagmiddag  26 november wordt de uitslag van de grote verloting bekendgemaakt.

Verder wordt er weer een aantrekkelijke zaalverloting gehouden met een half varken als hoofdprijs. Ook de prijzenboom is inmiddels ruimschoots voorzien van allerlei leuke en attractieve  prijzen. Reden genoeg een bezoekje te brengen om de verscheidenheid in zang en kleur van de wonderlijke vogelwereld zelf te aanschouwen.

Plaats en openingstijden: Ver. Gebouw D’Overtoom te Genemuiden (Gratis entree)

Donderdag 24-11  van      20.00  –  22.00 uur

Vrijdag 25-11  van      10.00  –  22.00 uur

Zaterdag 26-11  van      10.00  –  16.00 uur

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500