Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
7 december 2022 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hengelsporters zetten deuren nieuw clubhuis open

Geplaatst op: 21 november 2022

Vissen is in Genemuiden nog altijd een populaire bezigheid.

H.S.V. Het Zwartewater zet 26 november de deuren open van hun nieuwe onderkomen aan de Hasselterdijk. De afgelopen periode is hard gewerkt om het onderkomen te realiseren en het bestuur nodigt iedereen uit om het resultaat te komen bewonderen.

Paul van der Ploeg vertelt namens de vereniging: “Na een half jaar verbouwen is het zover dat wij ons nieuwe clubhuis aan u kunnen laten zien. De inloop is zaterdag van 10.00 uur tot 15.00 uur. Onder het genot van koffie en limonade voor de jeugd kunt u op het gemak ons nieuwe clubhuis bewonderen. Leden en niet leden zijn van harte welkom op deze dag. Het clubhuis bevindt zich op een prachtige locatie tussen eerste en tweede kolk aan de Hasselterdijk 13. Alleen op deze inloopdag hebben wij een mooie aanbieding voor de jeugd. Voor 10,00 euro koopt men de jeugdvisvergunning 2023 en een complete hengelset gratis erbij.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500