Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Pleijsier Bouw zet deuren open van vernieuwd bedrijfspand

Geplaatst op: 26 november 2022

Foto: Egbert de Boer

Pleijsier Bouw zette vanmorgen de deuren van het vernieuwde kantoor open voor collega’s en hun familie en vrienden. In de coronatijd is het pand namelijk volledig onder handen genomen. De broers Robert en Winno Pleijsier lieten dit graag zien.

“Het kantoor is van binnen en buiten in een nieuw jasje gestoken. De digitale infra en uitrusting is geoptimaliseerd, de kantoortuinen zijn aangepast aan de nieuwe werkstructuur en het pand is energieneutraal”, legt Robert Pleijsier uit.

Het open huis trok tussen de 300 en 400 belangstellenden. “Het is ook een soort familiedag. Want ook oud-collega’s en gezinnen en vrienden van het team kunnen een kijkje komen nemen”, zegt Pleijsier. “We vinden het in ons werk altijd belangrijk dat mensen centraal staan. Een dag als vandaag is voor ons een mooie gelegenheid om in contact te staan met (oud-)collega’s en hun bekenden”, vult de directeur aan.

Pleijsier Bouw is in 1903 in Genemuiden opgericht. In die meer dan 100 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een grootschalig familiebedrijf met vestigingen in Nijkerk en Genemuiden. Vanuit die plaatsen wordt gewerkt aan forse utiliteitsbouwprojecten door het hele land.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500