Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ruim 2400 euro opgehaald voor ‘het gehandicapte kind’

Geplaatst op: 28 november 2022

De zestiende huis-aan-huis collecte voor stichting het gehandicapte kind heeft het mooie bedrag van 2407,49 euro in Genemuiden en op de Kamperzeedijk opgebracht. Dankzij de vele donaties kan worden gewerkt aan het einddoel van de collecte: geen kinderen zonder vriendjes.

Jantine van Dijk namens de lokale afdeling: “Wij waarderen de inzet van onze vrijwilligers om te collecteren en bedanken de mensen die geld hebben gegeven. Zo kunnen we een samenleving creëren waarin kinderen en jongeren met en zonder handicap vanzelfsprekend samenleven. Twee dames: Mw van de Linde en Mw Roeten zijn na de collecte met bloemen in het zonnetje gezet, omdat ze voor de 10e keer collecteerden voor het gehandicapte kind. Wij waarderen deze inzet.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500