Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leerlingen Ichthus blijken stuk voor stuk ‘rekenwonder’

Geplaatst op: 29 november 2022

De leerlingen van kindcentrum Ichthus behoren tot de beste rekenaars van Nederland en België. Ze zijn namelijk derde geworden bij de rekenwedstrijd die werd georganiseerd door rekenleerplatform Matific.

Meer dan 140 kinderen uit de groepen 4 tot en met 8 hebben tussen 1 en 14 november volop opdrachten uitgevoerd. Ze konden zowel thuis als op school digitaal rekenen en samen zoveel mogelijk opdrachten maken. De gemiddelde score van alle scholieren vormt de einduitslag. Daaruit bleek dat ze derde zijn geworden. De school wint daarmee een bon van 250,00 euro.

Juf Ellen Santbergen is erg trots op het resultaat: “De kinderen hebben er samen enorm hard aan gewerkt en het resultaat mag er nu ook zijn. We zijn als school erg trots op de prijs die we samen in de wacht hebben gesleept.”

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500