Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Negen nieuwe vrije kavels Tag West voor 2023 nog in verkoop

Geplaatst op: 29 november 2022

(Adv.) Momenteel worden de wegen en de ondergrondse infrastructuur aangelegd van de tweede fase van de groen, ruim opgezette nieuwbouwwijk Tag West in Genemuiden. De woningen worden ontwikkeld door Heutink Groep. Naast woningen, zijn er ook vrije kavels beschikbaar, met verschillende kaveloppervlaktes en variërende oriëntatie. De verkoop van de eerste 9 vrije kavels van deze fase gaat 1 december van dit jaar nog van start. De verkoop verloopt in nauwe samenwerking met de Gemeente Zwartewaterland.

De insteek is om een breed publiek aan te spreken doordat er een grote diversiteit is aan perceeloppervlaktes en ligging. De Kavels zijn gesitueerd aan de dijk, langs het water of  aan een sfeervolle woonstraat en worden aangeboden vanaf circa €135.500.

“We zijn ontzettend blij dat we van start kunnen gaan met de eerste verkoop van deze nieuwe fase. Het bouwen van een nieuwbouwwoning wordt steeds aantrekkelijker. In de nieuwe plannen is er optimaal rekening gehouden met de klimaatveranderingen en energiebesparing. Dit past helemaal binnen de huidige trend van verduurzaming. Ik hoop op veel enthousiaste kopers.”, aldus Melanie Mast namens ontwikkelingscombinatie Genemuiden (OCG).

Meer weten over Tag West en/of de vrije kavels? Bezoek de website: www.tagwest.nl. Vanaf 1 december vindt u ook meer informatie over de vrije kavels.

De comfortwoningen, rijwoningen, vrijstaande woningen en twee-onder-een- kapwoningen van de ‘Rietkamer’ gaan in januari van 2023 in verkoop.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500