Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

René van der Weij en Sportclub verlengen samenwerking

Geplaatst op: 1 december 2022

Foto: Helmich Lubberts

SC Genemuiden en hoofdtrainer René van der Weij zijn contractverlenging van 1 jaar overeengekomen. René kwam in de zomer van 2019 van vv Buitenpost naar SC Genemuiden en had bij zijn start door corona twee eerste vreemde seizoenen.

“In het voorgaande seizoen streed ons 1e heren elftal lang mee om het kampioenschap en werd het uiteindelijk gedeeld 3e. Doordat er na lange tijd weer een periodetitel behaald werd, werd er in de nacompetitie alsnog om promotie gestreden. Helaas was SC Feijenoord de sterkste in een tweekamp. Na een wat stroeve start staat het 1e heren elftal in het huidige seizoen op een 2e plek in de 4e divisie B”, zegt Albert Flier, bestuurslid technische zaken.

“Vanuit de trainer, de spelersgroep, de overige technische stafleden en andere direct betrokkenen overheerst over en weer een goed gevoel om ook volgend seizoen met elkaar door te gaan. Al met al voor ons voldoende redenen om te besluiten dat René ook in het seizoen 2023/24 hoofdverantwoordelijk zal zijn voor SC Genemuiden 1”, besluit Flier.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500