Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider hulptransport gearriveerd bij Oekraïense grens

Geplaatst op: 6 december 2022

In de nacht van zondag op maandag is er opnieuw een hulp transport bestaande uit: Brood, vlees, fruit en drinken richting Oekraïne vertrokken. Einddoel nu is de plaats Levkiv, iets voorbij Zjytomyr. Hier zullen de goederen in ontvangst worden genomen en verder uitgedeeld worden aan de Oekraïense bevolking die het nu zo goed kunnen gebruiken.

Het hulptransport dat gisteren vertrokken is heeft ondertussen de grens tussen Polen en Oekraïne bereikt, bij de plaats Dorohusk gaat men Oekraïne binnen. In de loop van de dag hoopt men dan het einddoel Levkiv te bereiken. Doneren kan overigens ook nog altijd. Gebruik daarvoor deze link.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500