Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Lotenverkoop Oekraïne-actie van start

Geplaatst op: 7 december 2022

De lotenverkoop voor de Oekraïne-actie van de GOV is uit de startblokken. Liefhebbers kunnen voor 1,00 euro per lot het initiatief van de familie Brouwer ondersteunen en daarmee ook kans maken op mooie prijzen.

De familie Brouwer heeft de patatkraam in Oekraïne inmiddels overgedragen aan een kerkelijke gemeente in Potlava. Toch hebben ook die vrijwilligers financiëlele middelen nodig om maaltijden te kunnen bereiden. Om die reden houden de winkeliers, samen met BremanNet en Genemuiden Actueel, een speciale decemberactie.

De komende maand kunnen belangstellenden lootjes kopen voor slechts 1,00 euro per stuk bij Vivaldi, Flier Sport en Fashion, Annemoda en de Groene Lantaarn. Op vrijdagavond 16 december wordt er vanaf 20:00 uur een studioprogramma uitgezonden. Tijdens deze live-stream worden lootjes gegrabbeld uit de ton. Er wordt gebeld naar degene die het lot heeft gekocht. Is diegene thuis? Dan wordt de prijs tijdens de live-uitzending bij de winnaar thuisgebracht.

Eerder is al gebleken dat dergelijke live-streams met bijbehorende lotenverkoop prachtige bedragen opbrengen voor het goede doel. Vorig jaar ontvingen vijf lokale goede doelen ieder duizend euro. Dit jaar gaat de opbrengst, na aftrek van de gemaakte kosten, naar de patatkraam in Oekraïne. Er is namelijk nog veel geld nodig om voedsel te kunnen kopen en zo de bevolking van Poltava de koude winter door te helpen.

Loten zijn vanaf woensdag 7 december te koop, vrijdagavond 16 december is de live-trekking middels een anderhalf uur durende uitzending. Wie loten koopt, maakt kans op onder andere een Genemuider dinerbon, een GOV-fashioncheque en tal van andere waardebonnen van GOV-winkeliers.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500