Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Extra verkooppunt GOV-loterij gesitueerd bij Sportclub

Geplaatst op: 9 december 2022

Bij sportclub worden vrijdag en zaterdag eveneens loten verkocht voor de grote GOV-actie. Wie naar Oranje komt kijken, kan vrijdagavond ook lootjes kopen en de patatkraam ondersteunen. Zaterdagochtend verkoopt Anneke van Dijk tevens loten rondom de velden.

De loten worden verkocht voor de patatkraam van de familie Brouwer die in Oekraïne staat. Momenteel wordt deze bemand door de lokale Baptistengemeente. Echter blijft er budget nodig voor voedselinkoop. Om die reden houdt de GOV een grote loterij. Op 16 december worden vanaf 20:00 uur de prijzen bekendgemaakt en tijdens de uitzending uitgereikt bij de winnaar thuis.

‘We zijn erg blij dat Sportclub onze actie een warm hart toedraagt en ons op die manier wil helpen met het inzamelen van geld voor de patatkraam”, zegt Anneke van Dijk. Wie niet bij Sportclub komt, kan tot en met volgende week vrijdag loten kopen bij: Vivaldi, Kitch en Koters, De Groene Lantaarn, Flier en Annemoda. Lees meer over de actie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500