Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
30 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jaarlijkse bijeenkomst ‘Club van 100’ Sportclub Genemuiden

Geplaatst op: 10 december 2022

In een afgeladen bestuurskamer hield de Club van 100 van Sportclub Genemuiden gisteravond haar jaarlijkse bijeenkomst. 

“We zijn hier vorig jaar mee begonnen”, laat Henrik van der Steeg weten namens de Club van 100. Het idee is simpel, alle leden leggen jaarlijks vijf tientjes contributie neer om de club te helpen. Tot de euro zijn intrede deed, was de contributie honderd gulden. Vandaar ook ‘Club van 100.’

“Wij hebben geen doel om aan bij te dragen. Maar als er iemand naar ons toekomt met iets wat bij ons past, dan zijn wij altijd bereid om daar aan bij te dragen.” Zo heeft de organisatie dit jaar bijgedragen aan een nieuwe onkruidborstel en twee hometrainers voor het fitnesshok. “We zijn er echt voor de accommodatie en jeugd.”

De avond viel mooi samen met de wedstrijd van het Nederlands elftal tegen Argentinië. “Deze bijeenkomst stond al eerder gepland. Maar is vanwege het overlijden van Harry van Dalfsen uitgesteld. We hebben op de wilde gok gewoon deze datum gepakt. Het komt wel mooi uit zo, maar dat is stomtoevallig. Maar het is eigenlijk wel prima.”

Van der Steeg laat weten dat de Club van 100 momenteel 175 leden telt. “Dat is natuurlijk prachtig. Maar ik hoop dat we volgend jaar de 200 leden aantikken.”

Het hoofdbestuur van de voetbalvereniging sponsorde gisteravond de drankjes en gehaktballen. In de vorm van een speech door voorzitter Luuk Drost, sprak de vereniging haar grote dank uit naar de Club van 100 en alles wat ze de afgelopen tijd hebben weten te realiseren.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500