Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Wie wint vrijdag één van de mooie GOV-prijzen?

Geplaatst op: 15 december 2022

De lotenverkoop voor de GOV-actie bij Sportclub.

De GOV-actie voor de patatkraam in Oekraïne loopt als een trein. Al meer dan 3000 loten zijn inmiddels verkocht en ook de studio voor vrijdagavond is volop in aanbouw.

Het gaat vrijdag als volgt: vanaf 20:00 uur kan iedereen via Genemuiden Actueel en Breman Net naar een speciale livestream kijken. In de studio zit presentator Robert Jansema, hij trekt de loten en belt direct in de uitzending met de winnaars. Ondertussen ontvangt hij gasten in de studio met wie hij terugblikt op het afgelopen jaar.

Ondertussen maakt de studio verbinding met verslaggever Richard Ruijg. Hij staat met de cameraman aan de deur bij een van de winnaars. Iedereen kan dit volgen via de livestream. Als Richard de prijs heeft uitgereikt, trekt Robert tijdens de uitzending weer een lot uit de grote ton. Hij stuurt Richard vervolgens weer naar de eigenaar van dat lot om bij diegene thuis de prijs uit te reiken.

Wie niet thuis is morgenavond, maakt eveneens kans op prijzen. Echter de hoofdprijzen worden tijdens de livestream uitgereikt. In de studio worden onder andere wethouder Jan van der Poel, raadslid Wilhelm Bisschop en Flip Visscher namens de asielboot geïnterviewd. Voor degenen die loten hebben gekocht, is het van belang dat ze vrijdag tussen 20:00 en 21:30 uur hun telefoon bij de hand hebben.

Loten zijn nog tot en met vrijdag te koop voor 1,00 euro per stuk bij: Vivaldi, Annemoda, Groene Lantaarn, Flier en Kitch & Koters.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500