Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hé techneut! Word jij onze nieuwe servicemonteur?

Geplaatst op: 16 december 2022

(Adv.) Ben jij een geboren techneut en heb jij hart voor de scheepvaart en pleziervaart? Ben je een ster in het oplossen van technische problemen en heb je net zoveel gevoel voor mensen als voor techniek? Kom dan snel solliciteren bij Bonsink Aquaservice!

Wat typeert jou?

Of je nu al jarenlang werkzaam bent als servicemonteur of gewoon beschikt over een sterk staaltje technisch talent; in het team van Aquaservice ben jij van harte welkom! Wij vinden mentaliteit belangrijker dan papieren en zoeken de spreekwoordelijke ‘gouden kerel’ (of dame) op de werkvloer. Iemand die zelfstandig dingen oppakt, denkt in oplossingen en makkelijk schakelt met klanten en collega’s. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Als Allround Service Monteur bij Aquaservice voer je onderhoud en reparaties uit in de pleziervaart én professionele scheepvaart. Je bent veel op pad en komt bij verschillende klanten aan boord. Technische systemen zoals voortstuwing, installatietechniek en elektra kennen voor jou geen geheimen en je bent hét visitekaartje op de weg. Een technisch probleem? Jij analyseert het en lost het op een klantgerichte manier op. Het kostbare bezit van onze klanten is bij jou altijd in vertrouwde handen!

Benieuwd wat jouw werk in de praktijk inhoudt? Kijk dan eens op www.aquaservice.nl, www.portobox.eu en www.vessol.nl bij de referenties. Hier zie je tál van projecten die we voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd!

Wat vragen we van jou?

Wij zoeken een technische alleskunner die houdt van aanpakken en het fijn vindt om mensen te helpen. Als Servicemonteur is het belangrijk dat je makkelijk kunt schakelen, secuur werkt en altijd in oplossingen denkt. Daarnaast ben je graag zelfstandig onderweg en leg je snel contact met verschillende soorten mensen.

Het is ook handig dat je beschikt over:

rijbewijs B;

mbo werk- en denkniveau met een technische opleiding;

aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat bieden we jou:

Ga je bij ons aan de slag als servicemonteur? Dan ben je verzekerd van een mooie baan met mogelijkheid tot een vast contract. Je krijgt een goed salaris, dat aansluit bij jouw ervaring en opleiding.

Daarnaast ben je verzekerd van:

een afwisselende baan, waarbij je veel op pad bent en verschillende klanten bezoekt;

een service auto die is uitgerust met álles dat je tijdens jouw werk nodig hebt;

een gezellige club collega’s, vrijdagmiddagborrel én diverse personeelsuitjes.

Spreekt jou dit aan? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! Je kunt jouw sollicitatiebrief sturen naar Frederik Visser info@aquaservice.nl. Niet zo’n schrijver? Laat je niet tegenhouden en neem direct telefonisch contact op met 085 023 9550. We maken graag kennis met jou!

Ook uw vacature onder de aandacht brengen in Noordwest-Overijssel? Genemuiden Actueel, Hasselt Actueel, Zwartsluis Actueel en Land Veno Actueel zijn daarvoor dè online mediapartners. Neem voor meer informatie contact op met onze redactie.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500