Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

HKS doneert kerstpakketten aan Voedselbank Zwartewaterland

Geplaatst op: 17 december 2022

Foto: Gerrit Slurink

Voedselbank Zwartewaterland werd door HKS Metals verrast met een lading kerstpakketten. “Als Sluziger bedrijf willen we maatschappelijk meer betrokken raken bij de gemeenschap van Zwartewaterland”, zegt vestigingsmanager Martijn Agterhuis. Afgelopen woensdag overhandigde hij kerstpakketten voor de klanten van de Voedselbank Zwartewaterland aan secretaris Wout van Hasselt.

Het bedrijf draagt het goede doel en het werk van de voedselbank een warm hart toe. “Door deze donatie kunnen we gezinnen van de voedselbank naast een voedselpakket ook een kerstpakket aanbieden. Dat maakt deze zware tijd toch een beetje feestelijk”, aldus voorzitter Jan Timmerman.

HKS Metals werkt met speciale geavanceerde hightech separatietechnieken voor het verwerken, scheiden en sorteren van ijzer, restfracties en elektronica.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500