Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 april 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zangavond met bovenstem in Gereformeerde Gemeente

Geplaatst op: 20 december 2022

Stichting tot behoud van de Genemuider bovenstem houdt 21 januari weer een psalmzangavond. Dit keer wordt de avond gehouden in de Jachin en Boaz kerk van de Gereformeerde Gemeente.

De zangavond begint om 19:30 uur en duurt tot 20:45 uur. De algehele leiding is dit keer in handen van ds. A. Verschuure. Het orgel wordt bespeeld door ‘vaste’ organist Erik Eenkhoorn.

“We zingen twee psalmen waarbij het aanleren van de bovenstem extra aandacht zal krijgen. De zetting van deze twee psalmen en de teksten van de andere te zingen psalmen, wordt u bij aanvang uitgereikt”, vertelt Jelle van der Meulen.

“Eén van de psalmen die we deze avond hopen te zingen, is psalm 84. Een psalm van verlangen. In de eerste plaats verlangen naar de Heere. Maar tegelijk ook verlangen naar de plaats waar de Heere gediend wordt, het huis van de Heere. Wat is het dan goed, om voorafgaand aan de zondag, bij elkaar te komen in Gods huis om daar Zijn grote Naam zingend te belijden”, vult Van der Meulen aan namens de organisatie.

De toegang is gratis. Wel is er een collecte voor de onkosten bij de uitgang.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500