Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Heutink en Heij toernooi

Geplaatst op: 6 januari 2023

Het Heutink en Heij darttoernooi wordt vandaag afgetrapt in Clubgebouw de Rank. Om 19:00u zullen 64 koppels tegen elkaar strijden om prijzen te pakken in zowel een winnaarsronde- als verliezersronde. Omdat het er veel animo was voor het koppelen is het maximale aantal dan ook omhoog gegaan naar 64 koppels.

Zaterdag 7 januari worden de singles gegooid. Hier zullen +- 55 darters aan deelnemen. Voor zaterdag zijn er nog een aantal plekken vrij en is het nog mogelijk om je op te geven. Het bestuur van de DCG wenst iedere deelnemer veel succes en nodigt alle support uit om te komen kijken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500