Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Nachtbrakers’ en ‘Mooie mix’ zijn winnaars van Ruutnacht

Geplaatst op: 7 januari 2023

De teams van de ‘Nachtbrakers’ in de prestatiepoule en ‘Mooie Mix’ bij de recreanten, zijn de winnaars van de elfde editie van de Ruutnacht.

In de avond en een gedeelte van de nacht van vrijdag 6 op zaterdag 7 januari kwamen 20 teams naar d’Overtoom. Volgens ‘toernooidirecteur’ Dik Beens verliep het toernooi goed en gesmeerd en zonder noemenswaardige problemen.

Zes teams deden mee in de prestatiepoule. Tegen een uur of drie eindigden die wedstrijden waarin dus de ‘Nachtbrakers’, bestaande uit 5 mannen uit Kampen het sterkst was gevolgd door ‘Komkommer’.

Veertien teams, verdeeld over 2 poules, streden om de eer bij de recreanten. Na een spannende strijd zegevierde het team van ‘Mooie Mix’. Het team ‘De Grashappers’ was een goede tweede. Het team ‘De Bourgondische drinkers’ eindigde als derde.

De twee kampioenen mochten bij de prijsuitreiking aan de speciale kampioenstafel plaatsnemen. Zij gingen met een fraaie ‘Ruutnacht’ medaille rond half vier naar huis.

Het nachttoernooi werd afgesloten met een traditioneel ontbijtje. Vooral de broodjes met gebakken eitjes waren onder de deelnemende sporters populair.

Volleybalvereniging Ruutvoorn kijkt terug op een sportief en bovenal gezellig volleybaltoernooi. De enthousiaste deelnemers namen de eventuele spierpijn de volgende dag graag voor lief.

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500