Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Volop activiteit met SCEG in d’Overtoom

Geplaatst op: 14 januari 2023

(Ingezonden) In samenwerking met de SCEG worden er de komende weken een drietal activiteiten georganiseerd in de Overtoom. Zaterdag 21 januari is er een cabaretavond in de Overtoom met Koop Drost en Boerenblond.  Ruim 2/3 van de kaarten is al gereserveerd. Wil je erbij zijn dan kan reserveren via info@overtoom-genemuiden.nl.

Donderdag 9 februari is er een Cult Café in de Overtoom. Onderwerp: de geschiedenis van Zwartewaterklooster. Jan Blei en Mees te Velde nemen ons mee naar de meest mysterieuze plek van Zwartewaterland.

Zaterdag 25 februari verzorgen Seamus and the Horses een theatervoorstelling met veel Ierse muziek en verhalen.  In de verhalen komt ook de geschiedenis van Zwartewaterland voorbij, maar dan op z’n “Iers”. Frontman Benyan Admiraal is geboren en getogen in Hasselt, en steekt met zijn band de liefde voor Ierland niet onder stoelen of banken. Gaan er zelfs toeren in maart.

Over de beide laatste activiteiten volgt nog meer info. Zie hiervoor de komende weken de persberichten of volg de SCEG en de Overtoom op Facebook en sites.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500