Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eremetaal voor acrogymnasten E.G.S.V. in Ruurlo

Geplaatst op: 16 januari 2023

Afgelopen weekend ging het officiële wedstrijdseizoen van start voor de acrogymnasten van E.G.S.V. In Ruurlo nam de Genemuider vereniging deel met 4 teams. 

Iris Doldersum, Tess van Dalfsen & Fleur van Dalfsen namen deel in de E-jeugd, zij lieten een nette oefening zien en wisten knap eerste te worden. Goud was er ook voor het E-Junioren team Fleur Hoekman, Stella de Wilde & Anne-Sophie van de wetering.

Een niveau hoger, bij de D-Junioren, lieten Roos Doldersum, Nina Nijman en Pascalle Veenhof, ondanks ziekte van Pascalle een keurige oefening zien. Het niveau bij dit niveau ligt heel hoog maar ondanks dat wisten zij zich goed staande te houden en kregen op het podium het brons omgehangen.

Sinds dit jaar is er een nieuw niveau toegevoegd en hier kwamen Yana Siebert, Inèz van Ittersum & Marit Pelleboer in actie. Zij lieten twee oefeningen zien en kregen het publiek helemaal stil tijdens de uitvoering van hun balansoefening. Ook de tempo-oefening kreeg een mooie waardering wat resulteerde in een 2e plaats.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500