Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jamsessies worden anders ingevuld

Geplaatst op: 21 januari 2023

(Ingezonden) De door SCEG georganiseerde Jamsessie avonden waren altijd een bijzonder groot succes. Enerzijds door het grote aantal deelnemers, anderzijds door de groeiende publieke belangstelling. Die successen hebben een keerzijde; ook de impact op de organisatie werd groter, eigenlijk té groot voor het team van de SCEG. Dat maakt dat we de opzet gaan veranderen.

In plaats van één avond gaan we meerdere avonden vullen met ál het muzikale talent dat Genemuiden (e.o.) rijk is. Deze Jamsessies zullen eenvoudiger en kleiner van opzet zijn, waardoor we hopen de drempel te verlagen voor aankomende en jonge muzikanten en hen een kans te kunnen geven hun muzikale talenten te tonen.

SCEG zal zoals gebruikelijk hierbij zorgen voor de randvoorwaarden, zoals publiciteit, podium, geluid, techniek etc. De eerste sessie zal eind maart 2023 worden georganiseerd, de volgende om de 2 maanden. Samen met de aangemelde artiesten maken we een programma/planning, om er een gezamenlijk evenement van te maken.

Inlichtingen en of opgave om mee te werken aan deze sessies, kan via de website van SCEG www.sceggenemuiden.nl  of via het mailadres wout@sceggenemuiden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500