Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 januari 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Podiumplaatsen voor EGSV in Dinxperlo

Geplaatst op: 23 januari 2023

De acrogymnasten van EGSV waren zaterdag te vinden in Dinxperlo. Meerdere teams behaalden daar podiumplaatsen.

Als eerste was het viertal Liz van Lente, Sterre Brouwer, Emma Visser en Karlijn Breurkes aan de beurt. Ondanks een paar tegenslagen vooraf, wisten ze toch hun focus te behouden. Met een score van 21.14 wisten ze de limiet te behalen en werden ze eerste.

Als tweede team waren Fayenn de Leeuw en Leonie Oudenaarden aan de beurt. Zij lieten een ontzettend mooie oefening zien en dat werd beloond met een super score van 24.08. Dit bracht ze naar een welverdiende eerste plaats.

Als derde team stonden Julia Busweiler en Ruby van Sas klaar om te schitteren op de vloer en dat hebben ze gedaan. Met een score van 22.12 wisten ze een mooie plaats te bemachtigen.

Als laatste team van de ochtend waren Hannah Brouwer, Loïs Gregoire en Josephine Tuinman aan de beurt. Zij lieten een nette oefening zien en kregen een mooie score van 21.71. Dit bracht ze naar een welverdiende tweede plaats.

In de middag was het de beurt aan ons D-junioren team Lara van den Berg, Maud van Dijk en Annedieke Postma. In deze categorie ligt het niveau erg hoog, maar ondanks dat wisten ze met een score van 21.37 een mooie vierde plek te bemachtigen.

Als laatste team van de dag was het de beurt aan ons C-senioren team Lieke van Dijk, Loïs Lassche en Ashley Jager. Zij lieten twee oefeningen zien. Met een score van 23.32 voor hun balans oefening en een score van 23.43 voor de tempo oefening, kwamen ze uit op een totaal score van 46.75. Dit resulteerde in een welverdiende derde plaats.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500