Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Overeenstemming met complete staf van Sportclub 1

Geplaatst op: 26 januari 2023

De TC van Genemuiden is erin geslaagd om overeenstemming te bereiken met de complete staf voor seizoen 2023/24. Nadat trainer René van der Weij zijn contract al met een jaar had verlengd kunnen we nu melden dat beide assistenten, Edwin Starke en Christian Riemens, en keeperstrainer Marco Beens ook hebben verlengd voor volgend seizoen. Voor Edwin wordt zijn 4e seizoen, voor Christian zijn 2e en voor Marco zijn 15e seizoen.

Teammanagers Martin van Dijk (11e seizoen) en Jan Tuinman (3e seizoen)  evenals analist Konrad Ongersma zijn ook volgend seizoen weer van de partij. Ook in de medische staf kunnen we positief nieuws melden, zowel verzorgster/fysiotherapeut Rianka Hoeve , fysiek coach Arie Wessels en fysiotherapeut/herstel trainer Eddo Wesselink hebben hun overeenkomst met één seizoen verlengd.

Binnen de spelersgroep hebben Noureddine Boutzamar en Osama Ben Kaddour in goed overleg aangegeven op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Noureddine speelt sinds seizoen 19/20 voor SC Genemuiden nadat hij daarvoor voor Harkemase Boys en SC Cambuur had gespeeld. In de 4 seizoenen kwam hij toe nu toe tot 64 wedstrijden waarin hij 5x scoorde. Osama Ben Kaddour voegde zich in Corona tijd bij de eerste selectie van SC Genemuiden na een buitenlands avontuur in Slowakije. In de 45 wedstrijden die hij voor Sportclub speelde kwam hij tot 16 doelpunten.

Ondertussen hebben ook 2 jongens uit eigen opleiding aangegeven volgend seizoen weer van de partij te zijn. Jur van Dalfsen (5e seizoen) en Arend van de Wetering (6e seizoen) zullen ook seizoen 2023/24 deel uitmaken van de eerste selectie van SC Genemuiden. Beide heren hebben het prima naar de zin om voor Sportclub 1 uit te komen en mooi om te zien hoe Jur zich heeft terug geknokt na een vervelende blessure en er weer staat.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500