Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leden van Eendracht schaatsen over Weissensee

Geplaatst op: 31 januari 2023

Maartje van der Steeg, Anouk Heetebrij, Trienke Visscher, Ferdi Hoekman, Jan Jaap Naberman, Albert Bees en Johan Wentink hebben de finish van de Weissensee bereikt. Deelnemers konden kiezen tussen 50,100 of 200 kilometer. Al voordat het licht werd, gingen de meer dan 1000 schaatsers van start.

Maartje van der Steeg viel op. Ze is slechts 16 jaar oud en koos gelijk om de 200 kilometer te schaatsen, terwijl 100 kilometer ook een optie was. Gelukkig waren de weersomstandigheden dermate goed in Oostenrijk. Vanavond kunnen leden van de Eendracht deze sportive dag nabespreken en genieten van de sfeer op het ‘blarenbal’.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500