Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marc Magan (Rijnsburgse Boys) kiest voor Sportclub

Geplaatst op: 2 februari 2023

De TC is erin geslaagd de eerste versterking voor het nieuwe seizoen binnen te halen in de persoon van Marc Magan. De 26-jarige multifunctionele middenvelder is in het dagelijkse leven fysiotherapeut in Almere waar hij ook woonachtig is.

Marc speelde in de jeugd voor FC Omniworld en FC Almere waarna hij doorstroomde naar Jong Almere City en vervolgens Jong Cambuur. Als 19-jarige verhuisde hij naar Rijnsburgse Boys waar hij medio 2016 debuteerde met een doelpunt in een oefenwedstrijd tegen Feyenoord. Marc speelde tot nu toe ondanks Corona en een blessure in 6.5 seizoen 71 wedstrijden in de 2e Divisie.

Ondanks de mogelijkheid om zijn contract te verlengen heeft hij gekozen voor een nieuwe uitdaging na 7 seizoenen Rijnsburg. Hij hoopt deze nieuwe uitdaging te hebben gevonden bij SC Genemuiden en kijkt uit naar het nieuwe seizoen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500