Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Ontbijt met Spek’ gaat in op verkiezingen

Geplaatst op: 8 februari 2023

‘Ontbijt met Spek’, het populaire seniorenprogramma van ZwartewaterFM radio, gaat weer van start op vrijdag 10 februari 2023. Aflevering 56 belooft een boeiend en afwisselend programma te worden, met onderwerpen die relevant zijn voor de senioren gemeenschap.

Van huisdieren en recepten tot politieke kwesties en technologie, het programma dekt een breed scala aan onderwerpen. Oudere luisteraars kunnen onder andere luisteren naar gesprekken over “Senioren en hun huisdier”, “Betrouwbare webshops herkennen”, “Het belang van Statenverkiezingen en Waterschappen” en “Ouderen en digitalisering”. Bovendien zal er aandacht worden besteed aan hondenverzekeringen en pensioenafkoop.

Het programma wordt gepresenteerd door Margreet Bosma en Rob van der Spek en bevat niet alleen informatieve gesprekken, maar ook veel nostalgische muziek en een boekbespreking. Luisteraars kunnen muziek aanvragen door een e-mail te sturen naar ontbijtmetSpek@gmail.com

Luister live van 9.00 tot 12.00 uur op www.zwartewaterFM/live of FM 107.3. Start uw dag goed met Ontbijt met Spek

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500