Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Uitslagen EGSV

Geplaatst op: 13 februari 2023

(Ingezonden) Op 11 februari mochten de leden van EGSV afreizen naar Warnsveld. We begonnen deze wedstrijddag met onze vier e-jeugd teams.

Ons viertal Liz van Lente, Sterre Brouwer, Emma Visser en Karlijn Breurkes mochten als eerste van de dag beginnen. Ze lieten een nette oefening zien en werden beloond met een score van 21,79. Hiermee behaalden ze een eerste plek.

Daarna mocht het eerste duo Fayenn de Leeuw en Leonie Oudenaarden. Zij lieten een sterke oefening zien. Dat was terug te zien in de score die ze kregen. Ze werden namelijk eerste met een punten totaal van 22,93.

Als derde team van de dag mochten Hannah Brouwer, Josephine Tuinman en Loïs Gregoire in actie komen. Ze lieten een nette oefening zien en kregen daar een mooie score van 22,46 voor. Hiermee behaalden ze een derde plek.

Als laatste team van de ochtend waren Julia Busweiler en Ruby van Sas aan de beurt. Ze lieten een mooie oefening zien, maar maakten helaas een klein foutje. Ze kregen alsnog een nette score van 20,57. Hiermee behaalden ze een mooie vijfde plek.

In de middag was het de beurt aan ons d-junioren trio Lara van den Berg, Maud van Dijk en Annedieke Postma. De meiden lieten een goede oefening zien, maar bij het laatste element nam de spanning toch toe en maakten ze een kleine fout. Ondanks dit foutje hebben ze toch een mooie vierde plaats behaald met een score van 21,26.

Als laatste team van deze wedstrijddag, was het de beurt aan ons c-senioren trio Lieke van Dijk, Loïs Lassche en Ashley Jager. Deze meiden mochten twee oefeningen draaien, namelijk balans en tempo. Ze begonnen met hun tempo oefening. Ze draaiden een strakke oefening en dat werd beloond met een score van 23,48.

Daarna mochten ze beginnen met hun balans oefening. Ze lieten wederom een mooie oefening zien. Ze behaalde hiermee een hoge score van 24,21. Met deze twee scores kwamen ze uit op een mooie tweede plek.

Op 12 februari 2023 is het de beurt aan onze d-junioren trio Roos Doldersum, Pascalle Veenhof en Nina Nijman. Ze mochten in wedstrijdronde 3 hun oefening laten zien. Met een duidelijke vooruitgang ten opzichte van hun vorige wedstrijd kregen ze met een score van 21.45 een bronzen medaille omgehangen.

Het was de planning dat we op deze dag met twee teams naar Warnsveld zouden gaan, maar helaas door een vervelende blessure van Fleur van Dalfsen, kon het team Iris Doldersum, Tess van Dalfsen en Fleur van Dalfsen vandaag niet meedoen. Hopelijk herstelt de blessure op tijd om dit seizoen nog af te kunnen maken.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500