Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Genemuider’ SGP-vrouw op kieslijst

Geplaatst op: 14 februari 2023

Ruth van Maastricht (21) staat op de kieslijst van de Staatkundig Gereformeerde Partij. Niet in Overijssel, maar in Groningen. Daar woont ze momenteel, maar van oorsprong is Van Maastricht afkomstig uit Genemuiden.

“Ik hoop dat de SGP een echt christelijk geluid kan laten horen in de Groningse politiek, dat mensen dit waarderen en uiteindelijk op de SGP stemmen. Ik hoop dat we op die manier minstens een zetel kunnen krijgen”, zegt Van Maastricht.

De voormalig inwoonster van Genemuiden behoort tot de eerste lichting vrouwen die op een provinciale kieslijst van de SGP verschijnt. Ze neemt plaats 15 in en staat samen met drie andere vrouwen op de Groningse lijst.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500