Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

GOV presenteert nieuwe waardebonnen én deelt uit

Geplaatst op: 14 februari 2023

Foto: BremanNet

De Genemuider Ondernemers Kring heeft een gloednieuwe cadeaubon in omloop laten brengen. Vandaag, op Valentijnsdag, werd de bon in gebruik genomen. Vijf klanten van lokale winkeliers ontvingen vanmiddag bij de Read Shop een nieuwe bon ter waarde van 50,00 euro.

Via Facebook konden mensen meedoen met een like- en deelactie van de GOV. Wie het bericht deelde en iemand tagde, maakte kans op één van de vijf bonnen. Anneke van Dijk en Ruben Breman overhandigden de winnaars een gloednieuw exemplaar. Nieuw aan deze pas-verschenen GOV cadeaubon, is dat deze eenvoudiger in de portemonnee past én is voorzien van een karakteristiek en fris uiterlijk.

De bonnen zijn verkrijgbaar bij de Read Shop. Op de website van de GOV staat waar men de bon kan besteden.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500