Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

NPV Genemuiden biedt graag hulp aan

Geplaatst op: 21 februari 2023

(Ingezonden) De Nederlandse Patiëntenvereniging (NPV) is een christelijke organisatie die opkomt voor de belangen van iedere patiënt, ongeacht hun levensfase. In Genemuiden hebben we een NPV-Vrijwillige Thuishulp (VTH). Als er tijdelijke of langdurige zorgen zijn, is het vaak net even te veel voor de mensen die om u heen staan.

Deze zogenaamde mantelzorgers proberen u zoveel mogelijk bij te staan. U belt met de coördinator van de Vrijwillige (terminale) Thuishulp. De coördinator vraagt naar uw situatie en zoekt daarbij één of meerdere vrijwilligers die u komen helpen. De Vrijwillige Thuishulp is van maandag t/m vrijdag tussen 13.00 uur en 14.00 uur bereikbaar op het mobiele nummer 06-465 842 53 of per mail npvthuishulp@genemuiden.info

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500