Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Al meer dan 80 aanmeldingen voor ‘Kies je Sport’

Geplaatst op: 22 februari 2023

Dit jaar kunnen kinderen uit groep 1 tot en met 8 zich weer aanmelden voor Kies je Sport. Basisschoolkinderen die in Zwartewaterland wonen, maar buiten de gemeente naar school gaan zijn uiteraard ook van harte welkom.

Verschillende beweegaanbieders geven kinderen de kans, door middel van trainingen, kennis te maken met hun aanbod. Het aantal trainingen bij een beweegaanbieder varieert van 2 tot 4 keer. Aanmelden kan voor 16 verschillende sporten. Onder andere waterpolo, skeeleren, hardlopen en de volleybalspeeltuinen staan op het programma.

Kies je Sport is niet alleen bedoeld voor kinderen die nog geen sport gevonden hebben, maar ook voor kinderen die eens willen ervaren hoe het is om een andere sport te beoefenen.  Daarnaast kan er twijfel zijn of de sport die nu beoefend wordt de leukste of meest geschikte is. In dat geval kan Kies je Sport de uitkomst bieden.

Aanmelden kan online. Op de site is ook alle informatie te vinden over de beschikbare trainingen (data, tijd, locatie, etc). Aanmelden is mogelijk t/m 13 maart.

Vragen/opmerkingen? Neem contact op via sport@zwartewaterland.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500