Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Winteroil stopt

Geplaatst op: 1 maart 2023

(Adv.) Het familiebedrijf Winteroil, gelegen aan de Kokosstraat 8 te Genemuiden, gaat stoppen. Aanleiding hiervoor is het onzekere toekomstperspectief voor de fossiele brandstofindustrie. De afgelopen jaren was de bedrijfsvoering enorm intensief i.v.m. de coronacrisis, de toestand in de wereld en de kostencrisis.

Het bedrijf, dat sinds 2008 in handen was van Henri en Ingrid Winter, zal per 1 mei de deuren sluiten. De laatste jaren heeft Ingrid, na het overlijden van Henri, met een team van geweldige medewerkers het bedrijf kunnen voortzetten.

Komende maanden worden de activiteiten afgebouwd. Alle klanten zijn inmiddels geïnformeerd. In overleg worden er contacten van alternatieve leveranciers gedeeld om continuïteit te waarborgen.

Vanaf 1 april worden er geen nieuwe orders meer aangenomen. Het bezorgen van producten zal dan ook minder structureel zijn. Tot uiterlijk 1 mei 2023 kunnen gasflessen worden ingeleverd.

Via deze weg wil Winteroil dank uitspreken aan alle relaties, bekenden en vrienden voor de samenwerking en het jarenlange vertrouwen in het bedrijf.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500