Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 maart 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Riezebos Bouwbedrijf behoort weer tot beste verbouwers

Geplaatst op: 10 maart 2023

(Adv.) Vergelijkingswebsite BOUWNU.NL houdt jaarlijks de verkiezing voor beste bouwer en beste verbouwer. Riezebos Bouwbedrijf uit Genemuiden is over het jaar 2022 tweede geworden in de categorie ‘beste verbouwer’. In 2021 verscheen het bedrijf ook in de top 3 van Nederland met een 9,6. Uit de tientallen beoordelingen van het afgelopen jaar, volgde het eindcijfer 9,7.

“De gedegen aanpak van eerste inventarisatie, de grote showroom en de uitgebreide offertes vormen een goed begin. Maar de vakkundige en snelle manier van werken in combinatie met een uitstekende planning door de vakmensen van Riezebos maakt het helemaal af! Tot en met de oplevering, maar ook bij eventuele service blijkt dat de opdrachtgevers zeer tevreden zijn”, concludeert de jury.

Riezebos Bouw is duidelijk niet het stereotype bouwbedrijf. Dat heeft er ook mede voor gezorgd dat de firma zo hoog geëindigd is, stelt Riezebos. “We onderscheiden ons in de werkwijze en de service. Ik vind het belangrijk dat wij doen wat we beloven en altijd goed luisteren naar de opdrachtgever. We willen zó te werk gaan dat iemand nauwelijks door heeft dat wij er zijn. Je bent tenslotte bij iemand thuis aan het werk en daar moet je zorgvuldig mee omgaan.”

Neem een kijkje op www.bouwnu.nl of www.riezebos.nl.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500