Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
16 april 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Trouwinspiratie opdoen tijdens The Wedding Experience

Geplaatst op: 13 maart 2023

(Adv.) De Kaaihof viert deze maand haar 12,5-jarig jubileum. Om dit te vieren organiseert Marflair Weddingplanner samen met De Kaaihof een inspirerende avond voor verloofde stellen! De trouw- en feestlocatie is in een begrip in de regio, maar ook bruidsparen uit de wijde omgeving weten inmiddels de weg naar de unieke locatie in Genemuiden te vinden.

Marlijn Dillen is de eigenaresse van Marflair Weddingplanner. “Tijdens een bakje koffie heb ik een superleuk gesprek gehad met Jennifer van de Kaaihof. We bedachten samen “The Wedding Experience. Ik ben een enthousiaste ondernemer die vol energie zit en dat wil ik graag delen met stellen die gaan trouwen. Hoe bijzonder is het om ‘ja’ te zeggen tegen de liefde van je leven? Veel van ons hebben wel eens een bruiloft meegemaakt, maar hoe voelt het nou echt om zelf in de spotlights te staan? Tijdens The Wedding Experience is er ruimte om dit te ervaren.”

Het evenement zal worden georganiseerd op donderdag 23 maart tussen 19.00 en 22.00 uur. Verloofde stellen zijn welkom voor een rondleiding door de Kaaihof en de Buitenhof. Natuurlijk worden de stellen ontvangen met een kopje koffie en bruidstaart gemaakt door Patisserie Simone. Meerdere leveranciers zullen deze avond aanwezig zijn. De foto en videografie zal worden verzorgd door Hanna Wursten en Filmard. Natuurlijk is er ruimte voor een gesprek en is er de mogelijkheid om werk in te zien. Verder is er een authentiek gastenboek aanwezig van Lieve Message en kunnen er trouwkaarten worden bekeken van Bloomstudio. Voor het complete plaatje geven we de styling uit handen aan Bloemijn.

En natuurlijk worden jullie ontvangen en begeleid door Marlijn van Marflair Weddingplanner. Zij geeft deze avond antwoord op al jullie vragen. Daarnaast krijgen jullie maar liefst €200 korting op het ceremoniemeester pakket wanneer je je aanmeldt en langskomt op 23 maart. De Kaaihof geeft n.a.v. hun 12,5 jubileum een proseccotoren weg!

Zijn jullie net zo enthousiast als ons? Kom dan gezellig langs en meld je nu aan via: marlijn@marflairweddingplanner.nl of de site.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500