Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EGSV levert twee Overijssels kampioenen acrogym

Geplaatst op: 21 maart 2023

In d’Overtoom werd zaterdag het Overijssels Kampioenschap acrogym georganiseerd. EGSV verscheen met 9 teams aan de start. Titels zijn er behaald door het duo Fayenn de Leeuw en Leonie oudenaarden en het kwartet bestaande uit Liz van Lente, Sterre Brouwer, Emma Visscher en Karlijn Breurkes.  Een zilveren medaille werd behaald door het duo Julia Busweiler en Ruby van Sas. 

Naast deze teams mogen de volgende teams EGSV vertegenwoordigen op het districtskampioenschap: De E-Jeugd trio’s bestaande uit Hannah Brouwer, Loïs Gregoire en Josephine Tuinman en Iris Doldersum, Tess van Dalfsen en Fleur van Dalfsen. Bij de D-Junioren trio’s zijn de teams bestaande uit Lara van den Berg, Maud van Dijk en Annedieke Postma en het team Roos van Dalfsen, Nina Nijman en Pascalle Veenhof ook een ronde verder. Ook in het D+ niveau heeft een team zich weten te plaatsen, Yana Siebert, Inèz van Ittersum en Marit Pelleboer maakten een fout in hun tempo-oefening maar behaalden met hun balansoefening een hoge score waardoor ook zij zich op mogen maken voor het ONK.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500