Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Speldje voor drie jubilerende zangers van Stereo

Geplaatst op: 21 maart 2023

Het christelijk Genemuider mannenkoor Stereo heeft afgelopen week drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Henk van Olst uit Genemuiden kreeg een speldje omdat hij 50 jaar actief is bij het koor. Vorig jaar kon hij vanwege gezondheidsredenen het speldje niet ontvangen, maar afgelopen donderdag werd Van Olst alsnog naar voren geroepen.

Fred Smelt maakt al 40 jaar iedere donderdagavond de rit van Zwartsluis naar Genemuiden. Albert Verbruggen uit Emmeloord behoorde dit jaar ook tot de drie jubilarissen. Hij ontving een speldje van voorzitter Martin Klomp vanwege zijn 25-jarig lidmaatschap.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500