Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Paasdiner van De Kaaihof

Geplaatst op: 22 maart 2023

(Adv.) Op tweede paasdag kun je vanaf 17.00 uur bij de Kaaihof terecht voor een heerlijk paasdiner. Samen met familie en vrienden kun je in een gezellige paassfeer genieten van een gevarieerd 3-gangen keuzemenu voor 37,50 euro per persoon. Een leuke afsluiting van de dag, zoals bijvoorbeeld velen doen na de populaire sterrit. Voor de kleine gasten is er een speciaal kindermenu en een knutsel- en speelhoek, waarbij er traditiegetrouw weer eieren geschilderd kunnen worden. Bekijk hieronder het menu of kijk op www.dekaaihof.nl/2epaasdag. Reserveren is gewenst via tel. 038-3854533 of via e-mail: info@dekaaihof.nl

Paasmenu 2023

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500