Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kies Het Schwarzwald Rijssen, de activiteitenlocatie van Overijssel

Geplaatst op: 23 maart 2023

(Adv.) Het Schwarzwald is dé locatie voor complete bedrijfsfeesten, jubileumfeesten en vergaderarrangementen inclusief activiteit(en) en is gevestigd vlak bij de A1. Met een groot en divers aanbod aan gemotoriseerde activiteiten is er voor elk soort feest een passende invulling.

De topactiviteit van dit jaar is de Buggy Bugxter tour. Als een van de weinige buggy partijen in Nederland bieden we namelijk de mogelijkheid om voor een groot deel over bos- en zandpaden te rijden. De speciale banden zorgen voor extra grip en voor nog meer veiligheid. Onze ervaren instructeurs zorgen voor maximale veiligheid tijdens de tour.

Andere gave activiteiten zijn Quad rijden, 4×4 cross clinic, en scooter rijden. Gaat de voorkeur uit naar een arrangement? Bij Het Schwarzwald combineer je een leuke activiteit met een smaakvolle BBQ of buffet op tafel. Kortom wacht niet langer, maar neem nu via de website of telefonisch contact met ons op om een fantastische dag te beleven.

Beleef’t bij Het Schwarzwald Rijssen – telefoon 0548-518505

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500