Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Leusink breidt bezorgroute uit met dagelijks levering (heftruck)gas in Genemuiden e.o.

Geplaatst op: 25 maart 2023

(Adv.) Met ingang van 1 april zal Leusink uit Meppel haar bezorgroute uitbreiden en dagelijks gassen leveren in Genemuiden e.o. Voorheen gebeurde dit wekelijks maar inmiddels hebben steeds meer bedrijven de weg naar Leusink gevonden voor de levering van heftruckgas.  Vanuit deze bedrijven was er behoefte aan een flexibele en snelle toelevering. Leusink sluit hier graag op aan en zal daarom nu Genemuiden, Hasselt, Zwartsluis e.o. dagelijks gaan voorzien.

Lichtgewicht

“De klanten zijn bovendien enthousiast over de aluminium gasfles. Deze gasfles is lichter in gewicht en bevat meer heftruckgas’’, aldus Leusink. De gasfles wordt voor de klanten gratis ter beschikking gesteld  zodat omschakelen van de RVS fles naar de aluminium fles geen extra kosten met zich mee brengt. Leusink: “Dit, in combinatie met de uitbreiding van de bezorgroute maakt het omschakelen eenvoudig.’’

Safety Service Leusink, Zomerdijk 27a 7942 JS Meppel

06-22705163 – info@veiligleusink.nl

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500