Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jong en oud vanochtend welkom in Hervormd Centrum

Geplaatst op: 25 maart 2023

(Ingezonden) De zendingscommissie van de Hervormde Gemeente Genemuiden houdt vanmorgen met de Roemenië werkgroep een verkoopmorgen van 9:30 tot 12:30 uur voor en in het Hervormd Centrum. U kunt daar potgrond en mest kopen, waarvan de opbrengst bestemd is voor de Gemeente van ds. Visky.

In de hal van het HC worden allerlei lekkernijen, zoals zelf gebakken taarten, koeken, cake en advocaat en honing aangeboden. Ook zijn er allerlei voorjaarsattributen te koop om huis en tuin op te fleuren. Jennifer Post zorgt voor  creatieve inbreng. U kunt bij haar potten, kleding of andere voorwerpen laten voorzien van een sticker met tekst en/of figuren.

De opbrengst van de verkoop is bestemd voor Wilma de Vries, die namens de GZB en de CGK Urk is uitgezonden op zondag 19 februari naar Albanië. Zij gaat daar deels werken in Tirana in de lichamelijke en geestelijke zorg in het ABC Health Center en deels voor Fokusie, een programma dat de kleine, kwetsbare protestantse kerken in Albanië ondersteunt. Zij zal zich daar voornamelijk richten op de opbouw van gezondheids- en verslavingszorg.

Verder is een consulente van de Israëlwinkel uit Nijkerk aanwezig die verschillende producten uit Israël  uit zal stallen Deze producten worden veelal ingekocht bij kleine werkplaatsen en fabriekjes en bij bedrijven in Israël waar veel nieuwe immigranten werken. Ook is er een boekentafel aanwezig. Voor de kinderen worden er knutselwerkjes georganiseerd en is er een grabbelton. In de hal is er verder gelegenheid om een kopje koffie, thee of frisdrank te nuttigen.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500