Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Psalmzangavond met bovenstem in teken van bevrijding

Geplaatst op: 12 april 2023

In de Grote Kerk wordt zaterdag 15 april weer een zang(oefen)avond gehouden met de bovenstem. De leiding van deze avond zal in handen zijn van ds. G.H. Molenaar. Het orgel zal bespeeld worden door Erik Eenkhoorn.

Op het programma staat deze avond in ieder geval psalm 124. Dit omdat op zondag 16 april in de meeste kerken in Genemuiden deze psalm gezongen zal worden. Deze traditie is gevolg van het feit dat dit ook gebeurde tijdens de eerste zondag na de bevrijding van Genemuiden in 1945. Ook zal Psalm 66 gezongen worden. Deze Psalm werd destijds in de Gereformeerde Gemeente gezongen.

Eenieder is van harte welkom. Ook niet-bovenstemzangers (en zangeressen!) worden van harte uitgenodigd. De avond start om 19:30 uur en duurt tot 20:45 uur. Toegang gratis. Meer informatie over de Genemuider Bovenstem via de website www.bovenstemgenemuiden.nl

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500