Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
13 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

FAIR met Bach

Geplaatst op: 19 april 2023

Het seniorenorkest Fair bestaande uit muzikanten van zowel Irene als Hasselts Fanfare uit Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis speelt D.V. zaterdag 22 april een uurtje Bach. Dit alles onder leiding van Jan van der Kamp de Grote Kerk te Genemuiden.

Harm Hoeve bespeelt het Zwier van Dijk orgel met drie mooie orgel soli en speelt ook samen met het orkest en uiteraard de begeleiding van de samenzang.  Ancorien Fokkens verzorgt de solozang op alt en sopraanhoogte. Berlinda en Annemijn Admiraal bespelen samen de dwarsfluit.

Daarnaast krijgt u als bezoeker gelegenheid enkele koralen mee te zingen. Al met al een boeiend en afwisselend programma.

Dit concert is een initiatief van Orgelcomité Genemuiden. De toegang is gratis. Bij de uitgang is een collecte. Aanvang is 16.00 uur. Parkeeradvies Koppel 3. Meer informatie kunt u vinden op Orgelcomite Genemuiden

 

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500