Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Jaarlijkse fietstocht GZB

Geplaatst op: 22 mei 2023

(Ingezonden) In de afgelopen drie jaar hebben we vanwege de coronapandemie geen fietstocht georganiseerd. De zendingscommissie is echter van plan om dit jaar een leuke fiets-/puzzeltocht te organiseren. We zijn van plan om dit op enige afstand van Genemuiden te doen op zaterdagmiddag 1 juli vanaf 13:00 uur, vertrekkend vanaf het Hervormd Centrum.

Als er voldoende deelnemers zijn, willen we graag de fietstocht organiseren. Het startpunt is ongeveer 40 minuten rijden van Genemuiden. Degenen die een auto met fietsdrager hebben, kunnen met eigen vervoer naar het startpunt rijden. Voor degenen die geen vervoer hebben, stellen we een lange aanhangwagen ter beschikking waarop ongeveer 30 fietsen geplaatst kunnen worden.

We willen graag de aanmeldingen van iedereen die mee wil gaan ontvangen vóór 5 juni. Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en/of e-mailadres te vermelden. U kunt zich aanmelden via het e-mailadres fietstocht@hervormdgenemuiden.com of telefonisch via 038-3857486. Laat ons ook weten of u met eigen vervoer komt of gebruik wilt maken van het vervoer dat wij beschikbaar stellen. Als het weer niet geschikt is, hebben we 16 september als alternatieve datum gepland.

Gepubliceerd door Robert Jansema
Van Dijk Containers 500